Mäntän Seudun MoottoriKerho *** MSMK:n 2. Sarjaenduro 2001 Tammivuori ***

Mäntän Seudun Moottorikerhon toinen sarjaenduro/harjoitusajo tänä vuonna ajettiin Tammikoskella Tammivuoren maastoissa sunnuntaina 28.1. Reitti oli pääosin perinteistä rankkaa endurospooria, mukana oli myös aurattua peltoa sänkicrossi tyyliin. Reitti oli n. 8 km pitkä, kuljettajilla oli ajoaikaa kolme tuntia, missä ajassa piti kellottaa kolme kierrosta, joiden yhteenlaskettu aika oli kuljettajan sijoituksen määräävä tulos. Säidenhaltija oikutteli loppuviikosta, mutta keli oli kuitenkin nippa nappa pakkasen puolella ja taivaaltakaan ei tullut "märkiä tiskirättejä" edellispäivän tapaan.

Tahtipuikkoa heilutteli mennen tullen myös Kitusuon harjoitusajoissa parhaan ajan ajanut Janne Suominen ajalla 43.51 minuuttia.

Kakkoseksi kaasutteli Toni Salokangas 48.12 ajalla.

Salokankaalle parisen minuuttia jäi Marko Leponiemi 50.25.

Larmin Jounikin pääsi tällä kertaa ilman teknisiä murheita matkaan ja otti neljännen sijan ajalla 53.21.

Sitten olikin vuorossa taas kaksikko joka piti kovaa keskinäistä kapinaa jo viime sarjaendurossa, eli Mäkisen Marko ja Tamminiemen Marko. Ensimmäisellä kierroksella Tamminiemi oli 13 sekuntia Mäkistä nopeampi ja toisella kierroksella Mäkinen oli saman 13 sekuntia nopeampi. Viimeisellä kolmannella kierroksella Tamminiemi kellotti nippa nappa neljä sekuntia paremman ajan ja tuli viidenneksi ajalla 56.23. Mäkinen siis kuudes ajalla 56.27.

Seitsemäs oli Aleksi Jokinen 62.10. Kahdeksas Timo Majamäki 63.00 . Yhdeksäs Ari Stenberg 63.16. Kymmenes Jani Mäkinen 64.28. Yhdestoista Kimmo Hämeenaho 64.54 . Kahdestoista Mika Stenberg 71.21. Ja teknisiin vikoihin keskeytyi Pesosen Jarin ajo tällä kertaa, joten hän jäi ilman sijoitusta. Kolmas sarjaenduro ajetaan 25.2 ja klo 11 Anttilan Jarin kotimaisemissa. Sitä voi tiedustella kerhon puheenjohtajalta, Rantasen Timolta 0400-742400

Ajat ja sarjaenduropisteet:

Pisteiden lasku ja jälkipeli on tarkkaa hommaa ;)


*** MSMK:n 3. Sarjaenduro 2001 Kolonkulma ***

email: sawdoc@sci.fi kaikennäköistä viestiä, kommenttia ja tarinaa voi heittää em. osoitteeseen.