Mäntän Seudun MoottoriKerho MSMK:n 1. sarjaenduro Kitusuo 2001

14.01.2001 sunnuntaina ajettiin Harjoitusajo Kitusuolla 5 km peltopätkää kelloa vastaan. Paikalle oli eksynyt muutama nimimieskin. Ja niinhän siinä kävi, että pienimmän ajan kellotti suomen mestari Janne Suominen. Kierrosaikaan 7:46

Toiseksi parhaan ajan kellotti Marko Leponiemi, kun ei kaatuile, on Markon vauhti kovaa ;). Kierrosaika 8.49

Kolmanneksi parhaan ajan sai Janne Nieminen. Aika 8:58

Neljäs oli kawamies Janne Juupaluoma aikaan 9:16 kepittäen muut kerhokaverinsa, paitsi Leponiemen Markon

Viides oli Pasi Tsutsunen aikaan 9:26. Hyvä aika, kun ottaa huomioon että mies ajoi Juupaluoman lainapyörällä vain yhden kierroksen. Siksi emme onnistuneet saamaan Pasista kuvaa.

Kuudenneksi sekuntipeliä kierros kierrokselta Mäkisen Markon kanssa käyden selvisi Marko Tamminiemi(allek.) ajalla 9:47. Tähän vaadittiin tosin muutama yrityskierros enemmän kuin Mäkisellä.

Ja seitsemäs oli siis Marko Mäkinen. Aikaan 10.03 (Tamminiemen toiseksi viimeinen aika oli 10.07)

Pesonen Jani oli kahdeksas 10:23 ajalla

Ja muutamalla vaivaisella sekunnilla Pesoselle hävisi Teemu Vesterinen ajalla 10:25

Sitten tuli Mäkisen Jani ajalla 11:49

Ja "kaimanaapuri" Marko Virkajärvi piti pohjia ajalla 12:55

Ajamaan lähti myös Jouni Larmi, mutta onnistui telomaan eturenkaan ajamattomaan kuntoon ekalla testikierroksella. Katsokaa ja ihmetelkää, sisäkumi ulkona, mutta ehjänä ilmaa täynnä...päällykumista vissiin vannenauha poikki ja tulos on tämä:

Sarjaenduroa ajetaan vuonna 2001 kuusi kertaa. Viiden parhaan harjoitusajon pisteet lasketaan lopputuloksiin. Kerhon ulkopuoliset saavat myös harjoitella kerholaisten lomassa , mutta sarjaenduropisteitä annetaan vain kerholaisille.

LIIAN TIUKAN PIPON OMAAVILLE HUOMAUTUS: Nämä eivät siis ole mitkään kisat, vaan kaveriporukassa hauskanpitoa ja harjoitusmielessä kellotusta, jotta pääsee kokeilemaan vauhtiaan esim. erilaisilla jousituksen säädöillä jne. Ne jotka tästä ottavat herneen nenään voivat vaikka muuttaa Kuubaan kokeilemaan miltä tuntuu kun isoveli valvoo... (Tämä oli sivujen tekijän oma henkilökohtainen mielipide ja jos siihen on jotain huomauttamista, niin tulkaa valittamaan minulle eikä kerholle; Marko Tamminiemi)

Tässä 1. sarjaenduron tulokset:

(Seuraava sarjaenduro ajettiin 28.01.2001 klo 11 alkaen Tammikoskella Vilppulassa.)
*** MSMK:n 2. Sarjaenduro 2001 Tammivuori ***

email: sawdoc@sci.fi kaikennäköistä viestiä, kommenttia ja tarinaa voi heittää em. osoitteeseen.