*** MSMK:n 6. sarjaenduro ajettiin 14.12 Kaltilanmäessa ***

*** MSMK:n 5. sarjaenduro ajettiin 29.9 Holisevalla ***

*** MSMK:n 4. sarjaenduro ajettiin 17.8 Jämsän montulla ***

*** MSMK:n 3. sarjaenduro ajettiin 20.7 Hirvelän pellolla ***

*** MSMK:n 2. sarjaenduro ajettiin 17.3 Kolonkulmalla ***

*** MSMK:n 1. Sarjaenduro 27.1.02 Tammivuori ***


SM-Sivuvaunut / Kansallinen Tuusulan MK:n järjestämässä sivuvaunujen SM endurokilpailussa oli Janne Juupaluoma ja Marko Mäkinen hienosti seitsemänsiä, voittajasta 24,49 jääneenä. Lähtijoitä kilpailuun oli 18 ja maaliin selvisi 12, joten 7. sija oli hieno suoritus. Parivaljakko teki vartin remonttia ketjujen kanssa EK viitosella. Kaiken kaikkiaan erikoiskokeita oli 9 kpl ja kokonaisajoaika oli n. 6 tuntia. SM pisteissä parivaljakko on viidentenä.


Joukkue SM ja PM Osakilpailu Keski-Suomen MK:n järjestämässä kilpailussa Leponiemen Marko Pärjäsi sunnuntain kisassa, ollen 125cc luokan SM taistossa 14, saaden 7 SM pistettä ja yhden PM pisteen.


Jämsän kisassa oli 4 Markoa, joista vain Leponiemi pääsi maaliin…lue kalkun/offroad sanomien sivuilta lisää…kesäkiireiltä ei ehdi päivittää sivuja kovin…


Päitsille lähti kerholaisista Janne Juupaluoma ja Marko Mäkinen sivarilla ja Kimmo Mahlamäki kuntoluokkaan Africa Twinillä 650cc, sekä kuntoluokkaan Marko Tamminiemi Dr 800 mopetilla

Sivareiden taival päättyi kytkinrikkoon Jämsässä. Kuntoluokkalaiset pääsivät maaliin.

Maalissa kuultua "Ihme kyllä, maalissa äijillä reagoi pupillit valoon, puhe ei ollut sekavaa, ja jalat kantoivat, eli ilmeisesti oltiin ihan kunnossa!"


Tammikoskella joka keskiviikkoilta klo 18.00 alkaen endurotreenit!


Vesijärven Lumilenkki, SM-osakilpailu 23.02.2002 Luokka: A Yli 175
Soolopyörien ensimmäisessä SM kilpailussa 23.2 Lahdessa Mäntän Seudun Moottorikerhon Pasi Tsutsunen kaasutteli yli 175 cc A-luokassa yhdenneksitoista saaden 4 SM-pistettä ja Marko Leponiemi parin kaatumisen ja ohjaustangon oikomisen jälkeenkin kahdenneksikymmenenneksi. Leponiemi ajoi ensimmäisen A-luokan kilpailunsa, joten kun lähtijöitä luokassa oli 37 kpl, sijoitus oli hyvä. Luokan voittajakolmikko oli: 1. Mikko Tontti (SSMK), 2. Peter Weckman (HMK), 3. Heikki Santala (HLMK). Kisa ajettiin vaativissa, räntäsateen vaikeuttamissa olosuhteissa ja jäisellä kynnöspellolla, joten varaa virheisiin ei ollut. Seuraava SM kisa ajetaan 3.3 Nummelassa.
Tulokset löydät alempaa Kalkun linkin kautta ja juttua lisää Offroad sanomien linkin kautta

***************************************************************************

HUOM! Täältä löytyy vuoden 2001 sarjaendurot, kisat ja muu häppeningit

Matkaendurokuvatuksia

Endurokuvia muutaman vuoden takaa

Kuraperse Racing Team

Allroad Tour

Mc Bajahill

Mc-Sukkamehu, The Original Taste

Kamoke

***************************************************************************

Sivujen tekijä:
marko@tamminiemi.com

Sponssi:
www.tamminiemi.com