Mäntän Seudun MoottoriKerho

Koska pikkujoulujen jälkeen on aina hirveästi siivottavaa, kerhomme on lanseerannut käyttöönsä tälläisen harrastuksenomaisen apuvälineen siivoukseen...
Sarvien päiden hapsut design by Mäksä? ;)

*** MSMK:n 1. Sarjaenduro 2001 Kitusuo ***

*** MSMK:n 2. Sarjaenduro 2001 Tammivuori ***

*** MSMK:n 3. Sarjaenduro 2001 Kolonkulma ***

*** MSMK:n 4. Sarjaenduro 2001 Tammivuori ***

*** MSMK:n 5. Sarjaenduro 2001 Holiseva ***

*** MSMK:n 6. Sarjaenduro 2001 Vuohimetsä ***

JA SARJAENDUROIDEN LOPULLINEN PISTETAULUKKO JA VOITTAJA VUODELTA 2001

*** 25. KÄRME KUSTAA ENDURO / HlMK 6.12.2001 ***
25. KÄRME KUSTAA ja siellä Mäntän Seudun MoottoriKerhon Marko Tamminiemi oli Kamoken Jukka Sundvallin ja Aleksi Jokisen kanssa 2 luokan 13 kun lähtijöitä oli 31. Puoli km ennen viimeisen mk:n loppua Aleksin kone leikkasi kiinni ja jouduimme työntämään maaliin (tähän meni n. 8 min) ja sitten viimeisen ek:n maalista hinattiin pyörä vielä liinalla viimeinen siirtymä viimeiselle aikatarkastusasemalle(liinan haussakin meni aikansa). Kisa oli hieno kelinsä puolesta, ei sellainen kurashow kuin vuosi sitten.
Tulokset

*** KaMoKe SM Endurolenkki 7.10.01 ***
LEPONIEMI A-LUOKKAAN KaMoKe SM Endurolenkki ajettiin 7.10.2001 ja siellä Mäntän Seudun MoottoriKerhon Marko Leponiemi nousi enduron Ay-Luokkaan saatuaan Kangasalan endurokisassa siihen tarvittavan viimeisen nousupisteen By-Luokassa. Leponiemi oli kilpailussa By-Luokan kahdeksas vaikka mieheltä loppui bensa maastokokeelle ja otti virhepisteitä aikatarkastusasemalta myöhästyttyään. Alkukauden hyvien sijoitusten ansiosta kuitenkin kahdeksannesta sijasta tullut nousupiste nosti pisteiden yhteismäärän yli vaaditun rajan ja Leponiemi nähdään tästä alkaen Ay-Luokassa endurokilpailuissa. Marko Leponiemi haluaa kiittää menestykseen auttaneita paikallisia yrityksiä: VILPPULAN NESTE, MÄNTÄN SEUDUN OSUUSPANKKI JA PIHLA IKKUNAT.

Myöskin Kangasalla olivat ajamassa Cy-Luokassa Marko Tamminiemi (22:s) ja Marko Virkajärvi (34:s). Lisäksi MSMK:n miehet Janne juupaluoma ja Marko Mäkinen ovat hankkineet sivuvaunullisen kilpaenduron ja harjoittelevat jo ahkerasti ensi vuoden kilpailuja varten. Sivuvaunulla enduroa kilpailevia ei olekaan Mäntän seudulla turhan usein nähty, joten jäämme jännäämään kaverusten edesottamuksia mielenkiinnolla. Syksyn kisoissa ainakin Hauhon Harhailussa ja Kärme Kustaan Kiemurassa nähdään MSMK:n kavereita kilpailemassa.
Tulokset

*** 36. Toukokuunajo. 27.5.2001 Orimattilassa ***
Leponiemen Marko oli kolmas by:ssä, mikä oli luokan 36 lähtijän joukossa hyvä sijoitus. Juupaluoman Janne yritti nopeuttaa ajoaan jättämällä aikatarkastusaseman väliin, mutta penteleet hylkäsivät mokoman pikkuvirheen takia ;) Miika Savo voitti kahden kilpailun yhteispisteillä nuorten sm:n.
Tulokset

*** 66. Päijänne ajo 6-8.4.2001 ***

Kolmen päivän jälkeen vaivaiset 37 sekuntia neljännestä sijasta... Keli oli kuitenkin kohtuullinen, kun ei satanut kuin nimeksi sunnuntaina. Husaperikin kesti ilman vikoja ja kuskikaan ei töpeksinyt liikoja ajossa (at asemilla kylläkin).
Tulokset

*** Kurjenkierros V 17.3.2001 ***
Marko Leponiemi oli by-luokassa neljäs ja Janne Juupaluoma kuudes. Marko Mäkinen cy-luokassa kahdeksas.
Tulokset

*** 3.3.2001 HUOLTO-KAKSIKKO ENDURO, JÄMSÄ ***
Marko Leponiemi oli by-luokassa kuudes ja Marko Tamminiemi cy-luokassa kahdeksas. Keli oli hieno sateeton pilvipouta, pakkasta alle 10 astetta ja ennenkaikkea sairaan hienot spoorit, parhaat missä allekirjoittanut sivujenväsääjä on ollut koskaan ajamassa.
Jämsän tulokset

*** 11.2.2001 SIPOON ENDUROLENKKI ***
Sipoolaisten vauhti oli kotimaastoissaan hurjaa ja niin meni myös suuremman B-luokan voitto Sipooseen Jukka Laineelle. Voitto tarjoutui minuutin ja 28 sekunnin turvin ennen Mikkelin moottorikerhon Timo Tepposta. Hienosti kolmanneksi itsensä selvitti ja nousupisteen otti Mäntän seudun moottorikerhon Marko Leponiemi. Neljäs oli Pietarsaaren Andreas Lindh ja viides Sipoon Tommy Olsén.
Sipoon tulokset

*** 6.12.2000 KÄRME KUSTAAN KIEMURA ***
Itsenäisyyspäivän kunniaksi ajettiin Hämeenlinnan Aulangon maastoissa Kärme Kustaan Kiemura. Kerholaisista ajamassa olivat Marko Leponiemi ja Marko Tamminiemi. Leponiemen joukkue selvisi hienosti 2-luokan kahdeksannelle sijalle. Tamminiemen joukkue ei päässyt toiselle kierrokselle, ensimmäisellä kierroksella kun meni liikaa aikaa mm. poikki menneen vaihdepolkimen vuoksi. Mutta hauskaa oli koko rahan edestä...ja märkää...ja upottavaa :) Ja noin puolet osallistujista keskeytti, mikä antanee kuvaa kisan olosuhteista...
Kärme Kustaan Kiemura 2000 tulokset

*** 18.11.2000 HAUHON HARHAILU ***
Uusi parikilpailu hauhon harhailu ajettiin Hauholla. Muuten kuin Kärmes, mutta viimeinen maastokoe ajettiin parin kanssa vuorotellen ja kumpikin kolmeen kertaan. Tämä viimeinen MK olikin sitten suurimmalta osin lillinki märkää savipeltoa...Marko Tamminiemi kävi ajamassa maaliin parinaan KaMoKen Jukka Sundvall. Tiettävästi silloin suomen nuorin endurokuljettaja, kortti saatu n. 3 vko. sitten. Vauhtia oli kuitenkin enemmän kuin Markolla. Itse kisa oli pitkiä ja osin vaikeaakin maastoa sisältäviä siirtymiä täynnä. Kiirettä sai pitää ja silti AT pisteitä ropisi. Olimme kuitenkin tyytyväisiä maaliin pääsystä, sillä 14 paria hylättiin tai keskeytti.
Hauhon Harhailu 2000 tulokset

Lisää juttua kisoista ja muuta enduroaiheista juttua löytyy:
Kamoke

Kalkku ry

OFFROAD-Sanomat

Sivuille tulee lissää asiantynkää pikku hiljaa (kunhan puuhamiehet saavat sivujen tekijälle toimitettua materiaalia...)

Kerhoasioissa yhteyttä voi ottaa:
Pentti Tsutsunen 050-5253497 / 03-4748749

tai pj Rantanen Timo 0400-742400 email: timo.rantanen@jamsanliikennekoulu.inet.fi

Timolta saa tietää mm. kerhon salibandi vuoroista lauantaina klo 10-12 Länsi-Koskelan koululla liikuntasalilla Mäntässä(sulkis maila myös mukaan, jos vähän osanottajia, pelataan sulista).

Ideoita sivujen suhteen 03-4718321/Marko ja muutama kuva kerholaisista ajamassa enduroa voisi toimittaa sivujen tekijälle...

email: sawdoc@sci.fi kaikennäköistä viestiä, kommenttia ja tarinaa voi heittää em. osoitteeseen.

Kaikenlaista enduroaiheista tarinaa löytyy myös Mc Sukkamehu sivuilta

Näiden sivujen sponsorina toimii:
www.sci.fi/sawdoc